This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

91.7fm shares

Travestie schoenen

opinion
Good Video 18+ Travestie schoenen.

Wanneer je vragen hebt of Travestie schoenen wil bereiken, kan dat door mij te e-mailen. Aan de rechterzijde heb ik mijn ervaringen opgenomen van mijn BiancaBalansDagen: Dit is de link naar mijn blog over mijn BBDen.

In de navigatiebalk hierboven staan de onderwerpen die ik in de loop der tijd heb verzameld om meer te weten te komen over mijn eigen CrossDressing of travestie. Zelf ben ik het best te typeren als CrossDresser zoals in hieronder is beschreven. Het woord CrossDresser past beter bij mij dan travestiet. Van travestie is met name Travestie schoenen, wanneer Travestie schoenen vrouwelijk gedrag zich uit in een voorkeur Travestie schoenen het dragen van vrouwelijke kleding.

Bij vele travestieten beperkt het zich veelal niet tot het omkleden in vrouwelijke kleding, maar proberen ze door hun hele manier van doen op die momenten de vrouwelijke rol te spelen. Voor vrouwelijke travestieten geldt het omgekeerde. Verreweg de meeste travestieten hebben een heteroseksuele voorkeur. De motieven van travestieten lopen echter nogal uiteen. Een CrossDresser betreft een hetero man die probeert het uiterlijk van een vrouw te imiteren door onder meer: De crossdresser doet dit niet voor de seksuele opwinding of ander fetisjisme.

Een crossdresser wordt in de Nederlandse taal ook wel deeltijdvrouw genoemd.


YOU ARE HERE: